Így csökkentsd a költségeket pályaüzemeltetőként

 

palyauzemelteto_koltseg_csokkentes

Vállalkozóként az egyik legfontosabb feladatod a költségeid minimalizálása, kiadásaid csökkentése. Ehhez nyújtunk most neked segítséget, mégpedig oly módon, hogy mindeközben növelheted hatékonyságod és hozzáadott értéked.

Egyesületként mi is gyakran tapasztaljuk, hogy a bevétel mértéke sokszor erősen ingadozó. A költségekkel azonban más a helyzet. Azok mindig tudnak növekedni. Hiszen a helységbérlet, a közüzemi számlák, a berendezés, az edzéshez szükséges eszközök beszerzése nem kis feladat – sem időben, sem pénzben. Illetve a személyi jellegű költségekről, a vállalkozásodat sújtó adókról is beszélnünk kell: a helyzeted különösen akkor nehéz, ha alkalmazottakkal is számolnod kell, hiszen köztudott, hogy Magyarországon a bérjellegű költségek meglehetősen nagy kiadást rónak minden vállalkozóra.

vallalkozas-alappillerje

Ráadásul még nem is beszéltünk minden vállalkozás alappillérjéről: a marketingről. Főleg ha egy induló vállalkozásról beszélünk. Hiszen az ügyfélköröd kialakítása miatt költségeid lesznek: a honlapod kialakítása, online- és offline hirdetések, tartalommarketing, és a közösségi média oldalaid felfuttatása.

Napjainkban szerencsére megjelentek olyan digitális lehetőségek, amikkel könnyebbé, olcsóbbá és gyorsabbá tehető a céged működése, ugyanilyen, a vásárlást, foglalást és rendelést megkönnyítő megoldások a potenciális ügyfeleidet is megtalálják.
Éppen ezért érdemes olyan megoldásokban gondolkodnod, amivel egyrészt megkönnyíted azt, hogy a sportolni vágyók rád találjanak, másrészt a saját költségeidből is lefaraghatsz egy keveset. Ez a megoldás pedig nem más, mint egy online időpontfoglaló rendszer.

Hogyan csökkentheti egy online időpontfoglaló naptár a költségeimet?

A naptárad lesz a virtuális asszisztensed: dolgozik helyetted, ráadásul egész nap, egész héten, az év minden egyes napján. Nem megy fizetett szabadságra, nem megy betegállományba, és nincs szüksége pihenésre.

Emellett nem neked, és nem is egy egyébként másra fizetett alkalmazottnak kell törődnie az időpontfoglaló telefonokkal, hiszen a telefonokra nem lesz szükség: az ügyfeleid látni fogják a szabad és a foglalt időpontokat, de a szolgáltatásaidat is. 

papir-excel-ideje-lejart

Tedd elérhetővé honlapodon vagy Facebook oldaladon az időpontfoglalást. A papíros és exceles megoldások ideje lejárt. Állandóan vinned kell magaddal vagy a papírlapokat, vagy a naplót vagy a laptopod, hogy meg tudd nézni az időbeosztást. Nem gondoltál még arra, hogy ezt a telefonodban is el tudnád tárolni? Bárhol, mobilnet segítségével rá tudsz nézni a jelenlegi foglaltsági helyzetre, megnézni, hogy elmúlt héten mennyi bevételed volt néhány kattintással.

Válts végre online időpontfoglalásra
Ha meggyőztünk és szeretnél leszámolni a fent felsorolt hátrányokkal és ezekből előnyt kovácsolni, próbáld ki most a foggo.hu online időpontfoglalóját és győződj meg róla Te is!

Kipróbálom