Így szüntesd meg a káoszt pályaüzemeltetőként vagy személyi edzőként

Így szüntesd meg a káoszt pályaüzemeltetőként vagy személyi edzőként

Összekeveredett, netalán elfelejtett foglalások, illetve lemondások következtében rossz tapasztalat és elégedetlen ügyfelek. Ezeket a ballépéseket egyszerűen nem engedheted meg magadnak. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan kerüld el őket és oszd be megfelelő módon idődet!

Sokan megfeledkeznek róla, de az edzősködés is ugyanolyan vállalkozás, mint bármely más, szabadúszóként végezhető munka. Ebből adódóan megvannak azok a vele járó extra dolgok, amiket akár a munkaidőn kívül is el kell végezned annak érdekében, hogy az üzlet működjön. Vállalkozásod számára kulcsfontosságú, hogy hasznos dolgokkal töltsd az idődet. Személyes márkád vagy vállalkozásod felépítése lássuk be nem kis feladat, éppen ezért különösen fontos erre figyelned.

Rendszerezés

Fontos, hogy edzéseid időpontbeli tervezése során precíz légy, és mindig figyelj oda arra, hogy energiádat megfelelően oszd be a heti programokra nézve. Éppen ezért edzőként Te sem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy elkéss óráidról, vagy megfeledkezz egy kuncsaftod jó előre lefoglalt időpontjáról.

A hatékony működéshez elengedhetetlen, hogy egy vállalkozásnál mindig rend legyen. Bármilyen iratnak 1 percen belül előkereshetőnek kell lennie. Egyszerűen túl értékes az idő, hogy hosszú percek vagy akár órák menjenek el egy foglalás adatainak keresgélésével. 

papírlapok, határidőnaplók ideje lejárt

Mielőtt fejest ugranál a papírkupacba

A papírlapok, határidőnaplók ideje lejárt. Amellett, hogy rendkívül időrabló munka, állandóan vinned kell magaddal őkett. Arról nem is beszélve, hogy elkallódhatnak, eltűnhetnek.

Ezért a mindennapi munkában néhány olyan egyszerű dolog is segítségedre lehet, mint egy digitális segítőtárs, mely megkönnyíti a vendégekkel való kapcsolattartás és kommunikáció teendőit, és az órák adminisztrációjával járó terhet is képes levenni a válladról. Bárhol, bármikor nyomon tudod követni a foglalásokat hiszen mobilról is használhatsz egy ilyen online megoldást.

Egy online naptárkezelő rendszer amellett, hogy megkönnyíti neked az adminisztrációt, plusz értéket is hozzáad vállalkozásodhoz. Hiszen az online foglalási rendszeren keresztül ügyfeleid éjjel-nappal kényelmesen, interneten keresztül foglalhatnak hozzád időpontot. Emellett néhány kattintással beillesztheted foglalási naptáradat honlapodra, Facebook oldaladra.

Az időd az egyik legértékesebb tulajdonod: Éppen ezért nagyon fontos, hogy gondoskodj egy stabil órarendről! Keress minket bizalommal, ha kérdésed van a foglalási rendszerrel kapcsolatban!

Mire vársz még?
Válts végre online időpontfoglalásra

Kipróbálom