Papírhalmaz a zsebedben? Felejtsd el végre a papír alapú adminisztrációt

Felejtsd el végre a papír alapú adminisztrációt

A kényelmetlen és időrabló papíros vagy exceles megoldásokat kiváltva tereld át végre az adminisztrációt egy online felületre és kezeld egy helyen az összes időpontfoglalásod professzionálisan.

Az internetes foglalások száma folyamatosan növekszik és az online időpontfoglalások 40 százaléka nyitvatartási idő után történik. Ha nincs a nap 24 órájában elérhető időpontfoglaló naptárad, akkor ez akár 40 százaléknyi forgalomkiesést is jelenthet!

Valószínűleg veled is előfordult már, hogy azért veszítettél el foglalást, mert épp a munkád közben, a szabadidődben vagy épp alkalmatlan időben próbáltak sikertelenül elérni és nem tudtad leegyeztetni az időpontot. Mivel az időpontfoglaló rendszerrel online, a nap 24 órájában lehet foglalni nálad, nem lesz többé elveszített foglalásod. Természetesen csak azokat az időpontokat foglalhatják az ügyfeleid, amit te megadsz választható lehetőségként és amik még szabadok.

papírhalmaz


Átláthatatlan papírfecnik, kényelmetlen exceles adminisztráció

A papíros és exceles megoldások ideje lejárt. Állandóan vinned kell magaddal a papírlapokat, a naplót vagy a laptopod, legrosszabb esetben kis papírfecniket, hogy meg tudd nézni az időbeosztásod. Ezt  kényelmesen, a telefonodban is el tudnád tárolni! Bárhol, mobilnet segítségével rá tudsz nézni a jelenlegi foglaltsági helyzetre, megnézni, hogy az elmúlt héten mennyi bevételed volt néhány másodperc alatt. Ha sportversenyeket, sporteseményeket szervezel és szintén exceles, papír alapú adminisztrációt használsz, akkor ezt imádni fogod.

Miért lesz hasznos ügyfeleid számára?

Segít emlékeztetni ügyfeleidet. A Foggo segítségével néhány kattintással tudnak foglalni, automatikus visszaigazolást kapnak e-mailben és nyomon tudják követni foglalásaikat. Természetesen szolgáltatóként te is kapsz értesítést, valamint fiókodban is bármikor megtekintheted aktuális vagy elmúlt foglalásaid. Ügyfeled és te magad is bármikor módosíthatod az időpontokat, melyekről szintén automatikus üzenetet kaptok. Nincs több félreértés a papírra körmölt időpontok miatt, nincs több elfelejtett találkozó.

Egy órarend tervező rendszerrel vendégeid már jó előre lefoglalhatják a következő edzési időpontokat, ilyen módon pedig úgy szervezhetik heti időbeosztásukat, hogy mindig legyen idejük egy kis testmozgásra!

A szervezés egyszerűsítésével megszűnik a korábban uralkodó káosz vendégeid foglalási szokásaiban, és talán Te magad is meglepődsz majd azon, hogy mennyi időt lehet még felszabadítani. Ezt a szabadidőt pedig átcsoportosíthatod vállalkozásépítésre vagy szolgáltatásfejlesztésre. Ennek hatására jóval szervezettebb és kiegyensúlyozottabb leszel a mindennapokban, ami nem csak testmozgási szokásaidon, de óráid menetében, a hétköznapjaidban is érezhető, pozitív változásokat fog jelenteni.

Sok helyen már magától értetődő, hogy az emberek interneten keresztül jelentkeznek be edzésre, fodrászhoz, fogorvoshoz vagy más szolgáltatásra. Csak rajtad múlik, hogy az elsők között ismered-e fel ennek a hosszú távon rendkívül hatékonyan megtérülő befektetésnek a lehetőségeit.

Kipróbálom