Mi is a Foggo?

A Foggo egy pálya- és edzőfoglaló online felület, amely a sportolási lehetőségek népszerűsítéséhez nyújt segítséget. Rendszerünket azért hoztuk létre, hogy pályákat / termeket, edzőket és sportolni vágyókat egy felületen szerepeltessünk. Ezáltal a sportolók könnyebben és teljes körűbben találhatnak maguknak pályát és edzőt, míg a sportszolgáltatók (pályák, klubok és edzők) több ember előtt mutathatják be magukat, órarendjeiket így a kapcsolatfelvétel és időpontfoglalás is átláthatóbbá, egyszerűbbé és könnyebbé válik.

Kinek és Miért is jó ez?


Sportolni vágyóknak

A Foggo oldal segítséget kíván nyújtani a sportolni vágyóknak, hogy könnyebben megtalálják, összehasonlítsák és kiválasszák kedvenc sportáguk pályáit, edzőit vagy akár klubjait a számukra megfelelő szempontok szerint (például ár, helyszín és idő). Ha nincs szabad időpont a megszokott pályán sebaj, mert rendszerünk segítségével pillanatok alatt megtalálhatod, hogy hol van üres pálya a kívánt időpontban a lehető legközelebb.


Edzőknek, oktatóknak

A Foggo közösségéhez való csatlakozással új terek nyílnak meg ügyfélköröd bővítését illetően. Sok-sok mozgást kereső ügyfél előtt mutatkozhatsz be. Túl azon, hogy nagyobb nyilvánosságot kapsz, a rendszer segít az órarended online formában kezelni, valamint az időpontfoglalásokat rendszerezni, tehát a teljes adminisztrációd egyszerűsíteni. A sportolók a rendszeren keresztül tudnak jelentkezni - később akár fizetni is az általad meghirdetett órákra, amelyekre saját feltételeket szabhatsz meg (minimális vagy maximális létszám, lemondási határidők...), ezzel is kiváltva sok-sok telefonbeszélgetést és egyéb adminisztrációs gondot. Az előre felvezetett órák átláthatóbbá teszik órarended, mind sportolóid, mind saját magad számára.


Pályaüzemeltetőknek

Sok gondot okoz a klub vagy a pálya népszerűsítése? Nem találnak meg a sportolók? A Foggo segít közelebb hozni a sportolói közösséget a klubok, pályát bérbe adók részére is. A rendszeren keresztül a sportolók láthatják a pályafoglaltságot és ez alapján, sok-sok körös telefonálási huzavona nélkül tudják kiválasztani maguknak a legmegfelelőbb helyet. Ha esetleg lemondják az egyik órát a klub egyik pályáján, akkor se kell kétségbe esni, mert az oldal segítségével a lemondásról azonnal értesülhetnek más sportolók, akik akár azonnal lecsaphatnak a megüresedett helyre. A sportolókkal történő adminisztráció is egyszerűbbé válik, hiszen online megtekinthetik szabad pályáid és ezeket nyomban le is tudják foglalni!


Lehet már regisztrálni?

A Foggo rendszere immáron teljes mértékben elérhető és használható, ráadásul 2018.11.01-ig teljesen ingyenesen! Természetesen folyamatosan fejlesztjük funkcióinkat, annak érdekében, hogy minden sportadminisztrációhoz kapcsolódó teendőd el tudd végezni rendszerünkön keresztül. Szívesen fogadunk minden megjegyzést, észrevételt, ehhez viszont annyit kérünk, hogy próbáld ki a rendszert és nyomkodj végig mindent, amit csak tudsz :)

Foglalási kosár
Az oldalt működteti:
A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület
(Székhely: 4014 Debrecen, Bánat utca 1., Nyilvántartási szám: 09-02-0003943, Adószám: 18146743-1-09.)
© 2015-2019 www.foggo.hu - Minden jog fenntartva!